L’eix comercial s’omple de visitants i els comerciants intentaran fer l’agost

Les avingudes Carlemany i Meritxell registraven aquest dilluns una bona afluència de turistes, mentre Mobilitat ha registrat més de 12.000 entrades de vehicles entre les dues fronteres

L'avinguda Meritxell plena de gom a gom.
L'avinguda Meritxell plena de gom a gom. Toni Solanelles

Tot i ser festiu a Andorra la Vella, els comerços de l’avinguda Meritxell estaven oberts per rebre els visitants que han vingut aquest dilluns a comprar i a passejar per l’eix comercial juntament amb Vivand. L’afluència als carrers també s’ha notat aquest matí a la frontera hispanoandorrana on hi ha hagut cues que han arribat als dos quilòmetres per accedir al país.

Dia assolellat i agradable per passejar i fer compres per les avingudes Carlemany i Meritxell. Estem en ple mes d’agost i l’afluència de visitants ha estat notable aquest dilluns per l’eix comercial. Les previsions dels hotelers són bones de cara aquest agost després d’un juliol amb l’ocupació més alta del 2015, tot i que caldrà veure si aquesta bona fluència s’acaba traduint en vendes als comerços.

L’arribada tant de turistes com d’excursionistes ja s’està notant els darrers dies amb algunes complicacions de trànsit per accedir a Andorra. Precisament, aquest matí s’han format cues de fins a dos quilòmetres a la N-145 per entrar a través de la frontera del riu Runer. Segons Mobilitat, fins a les sis de la tarda s’han comptabilitzat 12.200 vehicles d’entrada entre les dues fronteres, dels quals el 40,8% eren francesos i prop d’un altre 40% espanyols. Tot això, s’està traduint a hores d’ara amb densitat per sortit del Principat tant en direcció a Espanya com en direcció a França. Concretament, hi ha 2,5 quilòmetres de retencions per entrar al país veí del nord.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending