El cap de setmana llarg de Sant Joan rellança les ocupacions hoteleres

Els esdeveniments especialment esportius que es van celebrar durant la setmana passada també han contribuït a què el 56% dels llits, de mitjana, hagin estat ocupats

Participants i públic al Multiesport Festival.
Participants i públic al Multiesport Festival. SFGA

El cap de setmana llarg de Sant Joan i els esdeveniment, especialment esportius, que s’han anat celebrant els darrers dies han fet que l’ocupació hotelera durant la setmana passada hagi arribat fins al 56%, segons les dades de què disposa la Unió Hotelera (UHA). Aquesta afluència de persones que han pernoctat en establiments hotelers la darrera setmana és molt superior a la resta de setmanes d’aquest mes de juliol.

Fins ara, en cap cas s’havia arribat a tenir ocupats la meitat de llits, mentre que la darrera setmana el percentatge de mitjana s’ha situat en el 56,07%. Evidentment, han estirat aquestes bones dades especialment els dies festius, amb una afluència major de turistes. Alguns per aprofitar el llarg cap de setmana i, d’altres, per participar, per exemple, en el festival esportiu associat a l’Ironman.

Aquest juny està sent de transició. Des de la patronal hotelera s’espera l’arribada de la temporada forta d’estiu. A partir dels propers caps de setmana, amb l’acumulació d’activitats de diferent naturalesa i de l’arribada del període vacacional per antonomàsia en els dos països veïns s’hauria de notar un increment notable de l’afluència turística i, per tant, també de les estades hoteleres.

Etiquetes

Comentaris

Trending