Bona afluència de visitants als eixos comercials el dia després de Nadal

El volum de gent a l’avinguda Carlemany i a Meritxell ha estat elevat ja des del matí i s’espera que pugui mantenir-se els pròxims dies, amb l’atractiu de les rebaixes com a esquer

Comentaris

El tram final de Carlemany, amb Meritxell de fons, aquest migdia.
El tram final de Carlemany, amb Meritxell de fons, aquest migdia.

Després de la pausa de Nadal, l’eix comercial ha recuperat per Sant Esteve l’activitat. I ho ha fet amb força. Es nota, i molt, que l’afluència de visitants és important. Ja al migdia els principals carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany registraven una notable afluència de persones i aquesta s’ha anat incrementant segons la gent baixava de pistes. Com s’esperava, l’arribada de turistes està sent elevada en l’inici de la segona gran cita de la temporada d’hivern.

Ja al matí, ha costat arribar al país, amb cues d’entrada per l’N-145. I els carrers han estat el següent lloc a ser ocupat. Tant l’avinguda Meritxell com Carlemany estan registrant una notable afluència de persones, igual que les diferents botigues i establiments comercials. Al matí, també era habitual veure aparcaments comunals amb el cartell electrònic de complet encès.

D’aquesta forma, semblen confirmar-se les bones perspectives amb què el sector turístic afrontava el Nadal, la segona gran cita -i de fet la més important- de tota la temporada d’hivern. El volum de reserves eren elevats i s’espera que, ara, comenci a arribar al país aquells visitants que han preferit passar les fetes centrals amb la família però que, després, opten per aprofitar per esquiar principalment la resta de dies de Nadal.

A més, un atractiu clau en comparació a altres zones és el fet que, a Andorra, les rebaixes ja van començar oficialment el divendres. Per tant, els establiments poden oferir productes a preus rebaixats amb el desig de completar una bona campanya de vendes. De moment, de públic potencial, queda clar, no els falta.

Comentaris (3)

Trending