Aposta per incrementar el turisme de negocis provinent de les illes Britàniques

L’acord s’ha pres en el marc de l’assemblea de l’Andorra Convention Bureau, on també s’ha deixat clar la necessitat de mantenir el treball per potenciar els visitants dels països més propers, com Espanya i França

Comentaris

Un instant de l'assemblea de l'Andorra Convention Bureau.
Un instant de l'assemblea de l'Andorra Convention Bureau. ANDORRA TURISME

Una trentena d’empreses han estat representades a l’assemblea de l’Andorra Convention Bureau que s’ha celebrat aquest matí. La reunió ha servit per planificar l’estratègia a seguir els pròxims mesos, amb un objectiu marcat sobre la taula: incrementar l’arribada del turisme de negocis del mercat anglès. A la vegada, també es continuarà apostant per altres públics més habituals com el francès i l’espanyol.

L’objectiu, doncs, és “consolidar-se com a destí de turisme de negocis en el mercat anglès”. I és que aquest origen, com ja se sap, és força habitual en altres àmbits. De fet, són molts els visitants de les illes que venen per oci en temporada d’hivern i d’estiu. Es vol, però, fer un salt cap a altres perfils. Així s’ha acordat en l’assemblea de l’entitat, amb la participació d’una trentena de representants d’empreses del país.

Així, el pacte assolit és que, durant el 2024, es continuarà apostant pels mercats propers, amb accions a França i Espanya. En aquest sentit, es preveu organitzar viatges de familiarització, per donar a conèixer tant l’oferta d’estiu com la d’hivern, roadshows, formacions i visites comercials, entre d’altres. A més, enguany es rebrà per primera vegada el Global Mice Forum, que comptarà amb un centenar de participants dels mercats espanyol, francès, belga, holandès i anglès.

Des de l’entitat s’ha volgut treure pit de la feina feta fins ara, especialment el 2023. Així, es considera que el turisme de negocis a Andorra ha recuperat les dades prepandèmia. La majoria d’esdeveniments, el 60%, van venir d’Espanya, mentre que el mercat francès va posicionar-se en segon lloc, amb el 31%. La resta, el 9%, van venir d’altres països, entre els quals van destacar el Regne Unit i els països nòrdics.

Comentaris (4)

Trending