Andorra Turisme crea una ruta per promoure dinàmiques de grup entre personal d’empreses

‘Moments-Som Tartera’ recorre paratges de la vall d’Enclar, a Andorra la Vella, i compta amb el suport d’un guia-intèrpret al llarg de tot el recorregut

Andorra Turisme ha engegat el nou itinerari.
Andorra Turisme ha engegat el nou itinerari. Andorra Turisme

Andorra turisme ha impulsat l’itinerari ‘Moments-Som Tartera’. Est tracta d’una nova ruta especialment concebuda per a equips o grups de persones que vulguin treballar l’assoliment d’objectius. De la mà d’un guia-intèrpret l’espai natural de la Vall d’Enclar a Andorra la Vella és l’escenari escenari escollit per una activitat en grup que potencia els elements naturals de l’espai.

Així, i segons s’ha explicat des de la societat pública, amb un plànol de dinàmiques que es detallen, es convida a gaudir d’un moment de reflexió per donar veu a tot allò que fa referència a la creació d’un equip i també, a posar en pràctica i desenvolupar noves estratègies per assolir diferents objectius. La intenció és que aquesta ruta serveixi a les empreses com una activitat de construcció de grups amb l’objectiu de millorar la coordinació i la cohesió entre els diferents membres del seu personal. A més, el recorregut s’ha situat a la vall d’Enclar a Andorra la Vella, un espai natural d’una bellesa destacable i relativament poc freqüentada que, a més, gaudeix d’un gran valor patrimonial, en trobar-se a pocs metres del poble de Santa Coloma i de l'església romànica.

Es tracta de la segona ruta Moments ja que, l’estiu passat es va inaugurar ‘Moments: Camins de benestar’ a Sant Julià de Lòria, una proposta adreçada a aquelles persones que volen aprofundir en el creixement personal i que a més, busquen connectar amb la natura.  La posada en marxa d’aquest nou itinerari ha estat possible gràcies a la col·laboració de diferents departaments del comú d’Andorra la Vella que, alhora, fa unes setmanes ha dut a terme l'embelliment de la zona d'accés a la vall per posar-la en valor, així com la promoció de l'itinerari.

Per conceptualitzar aquest itinerari s’ha comptat amb l’empresa Bioinspirador que disposa d’una gran trajectòria en la creació de productes turístics vinculats a la natura.Aquest projecte està emmarcat dins el pla d’acció del Govern d’Andorra, Horitzó 2023, que pretén posar en valor l’oferta turística de salut del país.

Comentaris

Trending