Andorra celebra el dia mundial del Turisme amb la il·lusió d'haver recuperat dades prepandèmiques

Aquest estiu han visitat dos milions de persones el país i les perspectives per la tardor i l'hivern són d'optimisme

Els cònsol d'Escaldes-Engordany en l'exposició.
Els cònsol d'Escaldes-Engordany en l'exposició.

El sector turístic ha recuperat el nivell prepandèmia amb els dos milions de visitants aquest estiu. Una dada que permet als agents implicats mirar amb optimisme els pròxims mesos i la temporada d'hivern, tot i el moment convuls que es viu amb la guerra a Ucraïna. Un Dia Mundial de Turisme que l'Skal Club ha aprofitat per inaugurar una exposició on es pot veure l'evolució que ha experimentat el sector en els darrers 40 anys.

Un total de dos milions de visitants aquest estiu permeten somriure Andorra el Dia Mundial del Turisme. Una dada que ha permès al sector encara amb optimisme la tardor i l’hivern. Tot i això, el director de Turisme, Sergi Nadal, ha alertat que s’haurà d’estar atent “a l’evolució de la inflació” i la repercussió que pot “l’augment del cost de l’energia i els productes” en el sector, provocat per la guerra a Ucraïna.

Precisament, aprofitant aquesta jornada festiva, l’Skal Club ha inaugurat una exposició en què, a través de diferents plafons al centre comercial Illa Carlemany, es reflecteix l’evolució d’aquest turisme i, de pas, celebrar els 40 anys d’existència de l’entitat. Una mostra que es podrà veure durant una setmana en aquestes instal·lacions.

Etiquetes

Comentaris

Trending