Condemnats a 12 mesos condicionals i a sis d’arrest parcial per una baralla en una discoteca

Els acusats han estat absolts del delicte de lesions i un d'ells haurà de seguir un programa antiviolència

La sentència s'ha fet pública aquest dimecres.
La sentència s'ha fet pública aquest dimecres. Toni Solanelles

El Tribunal de Corts ha condemnat a dos acusats per una baralla en una discoteca de la Massana a a 12 mesos condicionals i a sis mesos d’arrest parcial condicionat a seguir un programa antiviolència. Han estat absolts del delicte de lesions. La sentència s'ha fet pública aquest dimecres.

El Tribunal de Corts havia jutjat el passat 29 de març, quatre participants en la baralla i el fiscal havia demanat penes de 14 mesos de presó condicional qualificada per un d'ells, i de 12 mesos de presó condicional qualificada per dos més.

Les defenses n'havien sol·licitat l'absolució. Els fets objecte de judici van passar el 7 de maig de 2017, de matinada, en una discoteca de la Massana amb una baralla amb cops de puny, puntades i una agressió amb un cinturó. La baralla, segons les declaracions dels acusats, es va iniciar després que un d'ells va recriminar a un altre dels processats alguna cosa en relació la seva companya que també ho havia estat del primer. 

Com a  conseqüència de l'enfrontament un dels processats va patir ferides consistents en múltiples contusions en mans a nivell parieto occital dret, i erosió al genoll dret. També va patir un hematoma a la parpella inferior esquerra, i inflamació a nivell ocular dret. Un segon acusat va tenir ferides al cuir cabellut i a l'esquena.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending