Condemnat per perdre els nervis i amenaçar la dona amb tres ganivets

El Tribunal de Corts ha imposat tres anys i mig de presó condicional i quatre d’allunyament amb l’ex dona a un home que va protagonitzar un violent incident en presència de la filla de la parella

Una vista de la Seu de la Justícia.
Una vista de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

El Tribunal de Corts ha condemnat un home que va insultar la seva dona i, posteriorment, la va amenaçar amb diversos ganivets. Li ha imposat tres anys i mig de presó, la pena que havia demanat el fiscal durant el judici oral. A l’hora de dictar sentència, els magistrats han tingut en compte un fet que revesteix especial gravetat: tot va succeir en presència de la filla menor d’agressor i víctima.

El cas es remunta al gener de l’any passat. L’home va descobrir que la seva parella havia mantingut converses telefòniques amb un tercer. Aquestes, segons es va explicar al judici, tindrien caràcter sexual. I va perdre els nervis de mala manera. De molt mala manera.

Una imatge de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Petició de tres anys i mig de presó condicional per amenaces de mort i maltractament psicològic

En un primer moment, tot es va limitar a agressions verbals, però que van pujar de to. I, llavors, la dona el va advertir que trucaria a la policia. Davant aquest avís, el processat va tancar la porta del pis i va agafar tres ganivets. Amb ells a la mà la va amenaçar: “si els truques els mato, et mato a tu i després em trec la vida”.

En tot moment, qui va ser testimoni de tot l’incident va ser la seva filla. L’arribada d’uns familiars va posar fi a la situació, ja que es van aconseguir endur l’home. Posteriorment, la dona va presentar denúncia a la policia.

En el judici, de fet, el processat no va negar els fets. Va argumentar, però que, davant la possibilitat de perdre la seva família, va acabar fora de si. Per a la fiscalia, calia tenir present el fet que tot succeís davant la filla. Per això, va demanar una pena de tres mesos i mig de presó condicional, a banda d’una ordre d’allunyament de vuit anys. El Tribunal ha acceptat la primera petició. En la segona, l’ha rebaixat fins a quatre anys. Aquest era el termini que havia sol·licitat la defensa del processat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending