Tres mesos de presó i expulsió posterior per als lladres d’un pis d’Escaldes

Els homes, de 37 i 41 anys, van ser detinguts diumenge al matí després que el dia abans haguessin entrat per la força i haguessis sostret vàries pertinences a l’avinguda Pont de la Tosca

-
-
La Batllia de guàrdia ha enviat a la presó durant tres mesos els dos homes, de nacionalitat armènia, residents a Espanya i de 37 i 41 anys, que diumenge al matí van ser detinguts acusats de ser els autors d’almenys un furt amb força que hi havia hagut el dia abans en un pis de l’avinguda Pont de la Tosca d’Escaldes. De fet, en el vehicle amb el qual es desplaçaven s’hi van trobar la immensa majoria de les pertinences sostretes a l’esmentat habitatge.

Una vegada hagin complert el termini de reclusió, i tal i com també estableix lla resolució del judici ràpid dut a terme aquest dimarts, els dos homes, que ja tindrien antecedents en altres llocs per fets similars, seran expulsats del Principat. Els dos homes van ser detinguts diumenge a 2/4 d’11 del matí a Sant Julià. La víctima del robatori de dissabte i alguns dels seus veïns havien facilitat el descriptiu -número de matrícula inclosa- d’un cotxe que feia un parell de dies que rondava per la zona i que va aixecar sospites a tots plegats.

Agents de policia de l’àrea d’investigació de delictes contra el patrimoni van localitzar el vehicle i li van fer un seguiment. Quan van tenir la sensació que podrien iniciar la marxa del país, van aturar l’automòbil i van controlar els seus ocupants. A l’interior del cotxe hi havia pràcticament tot el que s’havien endut del pis de l’avinguda Pont de la Tosca forçant el pany de l’habitatge: diners, joiers, peces de roba i complements, dispositius electrònics. En no haver-hi dubte de la procedència dels objectes els dos sospitosos van ser detinguts. Ahir van ingressar ja al centre penitenciari.

El cotxe policial que s'acabaria enduent el detingut en les immediacions a l'establiment de l'arrestat (al fons a l'esquerra).

Relacionat

Enxampats els dos suposats lladres d’un pis d’Escaldes

Comentaris (2)

Trending