Tres mesos de presó ferma per al ‘lladre d'ampolles al Roc del Quer’

La Batllia ha decretat l’empresonament del resident de 25 anys que dissabte va trencar el vidre del bar-restaurant del mirador per endur-se’n unes poques ampolles de begudes alcohòliques

Un vehicle policial fent controls aquest cap de setmana.
Un vehicle policial fent controls aquest cap de setmana.
El batlle de guàrdia ha dictat tres mesos de presó ferma per al jove resident de 25 anys que aquest dilluns al vespre va ser detingut al seu domicili arran del furt amb força que havia protagonitzat més de 48 hores abans al bar-restaurant que hi ha la zona del mirador del Roc del Quer, a Canillo. El detingut ha passat a disposició judicial aquest dimarts i ha estat objecte d’un judici ràpid.

Encara que no ha transcendit el contingut exacte de l’ordenança penal que segons les fonts s’hauria dictat, els jutges estarien optant aquestes darreres setmanes, en el marc de la situació d’excepcionalitat sanitària i confinament, d’endurir els criteris sempre en el marc del que estableixen òbviament les normes penals. Fa alguns dies ja es va enviar a la Comella tres nois que van forçar la porta d’un comerç d’Ordino i se’n van endur la caixa registradora.

En el cas del jove que ha entrat aquest dimarts al centre penitenciari, el que se’n va endur del bar del Roc del Quer van ser unes poques ampolles de begudes alcohòliques. No se n’hauria emportat res més a banda dels danys que va provocar per poder accedir a l’interior de l’establiment. L’home va ser gravat per una càmera de videovigilància que hi ha a la zona. El fet hauria succeït dissabte al matí però no es va descobrir fins l’endemà.

Quan es va alertar la policia, de seguida es va iniciar una investigació que, facilitada per les imatges obtingudes de la gravació, que permetien veure amb força claredat l’individu que havia accedit al bar, va permetre identificar l’home. El jove tenia alguns antecedents policials per petits comportaments indeguts -algunes batusses, petits consums- però feia temps que no havia donat cap problema, fet que encara ha sorprès més els investigadors.

Comentaris

Trending