Tres detinguts per robar la recaptació d'una màquina infantil en un centre comercial de Sant Julià

Comentaris

Tres detinguts per robar la recaptació d\'una màquina infantil en un centre comercial de Sant Julià
Tres detinguts per robar la recaptació d\'una màquina infantil en un centre comercial de Sant Julià

La policia ha detingut tres persones no residents com els autors d’un robatori en un establiment comercial de Sant Julià de Lòria que amb prou feines els va reportar un botí de 350 euros. Els tres arrestats van quedar en llibertat després que se’ls apliqués una mesura de foragitament.

La detenció es va produir el passat 5 d’octubre -dimecres de la setmana passada- pels volts de les 3 de la tarda quan les tres persones -dues dones de 26 i 28 anys i un home de 54- es disposaven a creuar la frontera hispanoandorrana del riu Runer. La seva presència va aixecar sospites als agents del control de pas que, a més a més, ja estaven al corrent d’algunes malifetes prèvies. Als detinguts se’ls van trobar diverses eines amb les quals haurien pogut forçar portes i panys.

Tot i el nodrit equipament d’eines que portaven a sobre (a la foto), sols se’ls va poder atribuir un sol ‘cop’: haver forçat el pany i sostret la recaptació d’unes màquines infantils en un establiment lauredià. La denúncia formalitzada pels propietaris del centre comercial quantificaven la recaptació en 350 hores.

Dos dies abans, i de matinada, la policia va haver de detenir al Pas de la Casa dos homes de 47 i 22 anys no residents, com a presumptes autors d'un delicte contra el patrimoni i maltractaments, injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de les seves funcions.

Al cos d’ordre se li va requerir la seva presència ja que les dues persones que acabarien sent detingudes haurien causat uns danys en un establiment hoteler, i quan la patrulla els va voler controlar, els dos individus van tenir una reacció molt hostil envers els agents actuants i un d'ells va causar danys al vehicle oficial.

Comentaris

Trending