Traslladen els animals del Prat Gran a la seva nova llar

L’espai on vivien quedarà derruït igual que la resta de l’espai verd i, per tant, els anecs s’han portat al Parc Central d’Andorra la Vella i la resta d’exemplars a Aina

Els anecs han estat alliberats al Parc Central.
Els anecs han estat alliberats al Parc Central.

Els primers a marxar del Prat Gran d’Encamp són... els animals. En concret, els anecs que tenien la seva llarg a un dels espais de la zona lúdica. Un cop confirmat que tota la parcel·la a de ser retornada al seu estat original, se’ls ha hagut de trobar una nova llar: en aquest cas, el Parc Central d’Andorra la Vella, on s’afegiran als que ja hi viuen allà.

A poc a poc es va acostant el dia del tancament definitiu del Prat Gran. El comú disposa fins a mitjans d’any per tornar el terreny a la propietat en el seu estat original. De fet, ja fa setmanes que es va encarregar el projecte de les obres per demolir les instal·lacions existents, entre elles l’espai que albergava diferents animals, com ara anecs i un gall.

Aquests, evidentment, no podran continuar allà. El comú, un cop confirmat que s’havia d’abandonar i derruir el Prat Gran, va treballar per trobar un nou lloc on viure a aquests animals. Aquest dimecres s’ha fet els trasllats.

Així, els ànecs han estat traslladats a l’estany del Parc Central, on ja hi viu un nodrida colònia d’aquesta espècie. De fet, el comú de la capital, via Twitter, els ha donat la benvinguda i ha aprofitat per recordar a la gent que no cal que se’ls llenci aliment, ja que ells ja tenen la seva dieta. La resta d’animals, entre ells, el gall, es reubicarà a la casa de colònies Aina.

Etiquetes

Comentaris

Trending