Traslladen a Barcelona en estat molt greu un home apunyalat per la seva parella a Incles

Comentaris

Traslladen a Barcelona en estat molt greu un home apunyalat per la seva parella a Incles
Traslladen a Barcelona en estat molt greu un home apunyalat per la seva parella a Incles

Els serveis sanitaris andorrans han hagut de traslladar a Barcelona en helicòpter aquesta matinada un home que unes hores abans havia rebut una ganivetada per part d’una dona que, almenys durant un temps, havia estat la seva parella. L’home, un resident espanyol de 52 anys, hauria ingressat en estat greu però estabilitzat en un centre de la capital catalana. La policia ha detingut la presumpta agressora.

Segons fonts coneixedores del cas, els fets haurien passat al domicili de l’agredit, a Incles, la tarda vespre de dimecres, i la ganivetada hauria afectat una zona propera al coll. Les fonts consultades han assegurat que el cop de ganivet va quedar a molts pocs centímetres d’esdevenir mortal de necessitat. En un primer moment, el ferit va ser traslladat a l'hospital de Meritxell, però vistes la gravetat i la tipologia de les lesions es va decidir la seva evacuació urgent. L’àrea d’investigació de la policia està analitzant els fets per determinar en quin marc van passar exactament. 

La detinguda, molt més jove que l’agredit, és de nacionalitat equatoriana i havia estat formalment resident al Principat. Ara, segons les fonts consultades, ja no viuria al país. Les fonts oficials consultades tampoc no han pogut aclarir si ara mateix tots dos implicats en l’afer encara mantenien la relació sentimental que, com a mínim durant un temps, van tenir. En canvi, altres fonts han assegurat que la relació s'havia trencat i en discussions de serrells per tancar hi podria haver l'origen de l'agressió.

Segons fonts coneixedores de l'agredit, l'home tindria alguns deutes en relació amb la manutenció acordada en relació als fills menors que els dos protagonistes de la batussa tindrien en comú. Probablement, la dona hauria acudit al domicili del pare dels seus fills per exigir-li el pagament de les pensions degudes. Altres fonts han assegurat que, justament ahir, estava previst que es presentés la fallida de la firma immobiliària del Pas de la Casa de la qual l'agredit és el director.

Comentaris

Trending