Els VTC arriben a Andorra

Els usuaris poden fer la petició tant per desplaçar-se dins del Principat com fora, així com escollir la temperatura del vehicle, que li obrin la porta o que s'esperi que entri a l'edifici, entre altres aspectes

Una de les imatges promocionals del nou servei.
Una de les imatges promocionals del nou servei.

CityXerpa posa en el mercat andorrà el servei de Vehicles de Turisme amb Conductor (VTC). Un nou producte que els usuaris el podran fer servir tant per desplaçar-se per dins del país com per fora. A més, les persones també podran escollir les seves preferències pels viatges, com la temperatura o l'emissora, així com aquells detalls que fan referència a la seva comoditat i seguretat.

Andorra ja disposa de Vehicles de Turisme amb Conductor (VTC) i ho fa de la mà de CityXerpa que ofereix aquest nou servei a través de la seva aplicació. Una nova via de negoci que en altres indrets, sobretot en grans ciutats, ja funciona des de fa temps amb empreses de renom com Uber o Cabify.

En aquest sentit, des de l’empresa andorrana han assenyalat que CityXerpa Move es presenta als usuaris com una nova manera de moure’s dins i fora d’Andorra i està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. L’usuari pot reservar viatges tant nacionals com internacionals per desplaçar-se dins i fora d’Andorra, amb destinació o origen al Principat.

De forma paral·lela, han desenvolupat diverses funcionalitats, com ara les que permeten a l’usuari configurar les preferències dels seus viatges en qüestions com la temperatura del vehicle o l’emissora de ràdio, així com el que es refereix a la seva seguretat i comoditat. De fet, pot escollir que el conductor li obri la porta i també pot demanar que el vehicle s’esperi fins que la persona hagi entrat a casa o a la seva destinació.

Per arribar a tota persona que vulgui contractar el servei, els impulsors de la iniciativa ja estan treballant per tenir disponibles vehicles adaptats i accessibles per a cadires de rodes, cotxets o mascotes, entre altres facilitats.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending