Usuaris del transport públic lamenten que les mesures encara són insuficients

Les últimes directrius del propi Govern publicades aquest mateix dimecres al BOPA i que situa l’aforament en el 75% de la capacitat dels vehicles demana que tots els ocupants vagin asseguts

Imatges de la L1 a les 13.30 aquest divendres.
Imatges de la L1 a les 13.30 aquest divendres. LUPE MOLERO

El Bus Exprés ha incrementat freqüències en les primeres hores. El departament de Transports del ministeri d’Economia suposadament controla que es reajustin els trajectes i les línies de bus, però els seus usuaris continuen traient foc pels queixals. Hi continua havent hores punta molt desmarxades, segons que els seus usuaris continuen denunciant. I ho fan amb imatges i vídeos a les xarxes socials perquè els inspectors del departament tingui més fàcil prendre nota i dur a terme accions.

Quan no és la L2 o la L6 és la L1. Aquest mateix divendres, la ruta de les 13.30 hores de la darrera de les línies citava presentava un vehicle més que atapeït, on és impossible de respectar la més mínima distància i ni tan sols és possible complir el que diu el decret publicat aquest dimecres al BOPA: tant com es pugui tots els viatgers han d’anar asseguts. És evident, en moltes de les imatges difoses els darrers dies, que els seients són insuficients i que les zones dempeus queden també plenament ocupades. Se supera, per tant, l’aforament màxim del 75%.

El bus que la línia Ordino-Andorra la Vella ben ple al tomb de les del matí.

Relacionat

Més freqüències al matí, més control i més informació per posar ordre al daltabaix dels busos

Per això els usuaris insisteixen en què no s’hi valen paraules o anuncis sense una actuació decidida i clara. Les fonts consultades han assegurat que no ha de ser tan difícil desdoblar o reforçar alguns trajectes concrets. Perquè són algunes franges horàries molt localitzades les que presenten les anomalies. Però almenys tota aquesta setmana els problemes han estat molt notables i aquest divendres no n’ha estat cap excepció. Si hi ha els mateixos vehicles i l’aforament s’ha reduït alhora que es reclama respectar el distanciament social és evident que hi ha manca d’espai i laments.

Comentaris (2)

Trending