Usuaris de la línia de bus d’Ordino ‘retenen’ vehicles com a protesta per la disbauxa del servei

Les hores punta, com els trajectes de poc abans de les 2 de la tarda, els autobusos s’omplen fins a la bandera i en certes parades ni tan sols no s’aturen perquè no poden agafar més persones

Els dimecres hi ha molts estudiants que no tenen classe per la tarda.
Els dimecres hi ha molts estudiants que no tenen classe per la tarda.

Usuaris de la línia de bus que enllaça Andorra la Vella i Ordino (la L6) han retingut durant una estona vehicles d’altres línies a la parada del carrer Pau Casals, a Andorra la Vella, com a protesta perquè l’autobús que teòricament els havia de recollir ha passat de llarg en anar ple fins a la bandera. La companyia responsable de la concessió del servei ha recomanat als usuaris que hi han contactat que comuniquessin amb la policia.

La ‘retenció’ de vehicles no ha passat de ser un acte de pocs minuts i impulsat pel malestar d’alguns usuaris que són els que habitualment han d’agafar els trajectes de les denominades hores punta i es troben que per la disbauxa de gent no poden anar mai a l’hora. A més, quan ha vingut un altre vehicle per fer la L6, aquest, a partir de Caldea, tampoc no s’ha tornat a aturar més atès que també anava ple.

busos
Busos aturats al carrer Pau Casals d'Andorra la Vella poc abans de les 2 de la tarda.

I aquesta és una altra queixa que formulen, especialment, els usuaris d’aquesta línia, la que va fins a la Massana i Ordino, que hi ha tanta gent als vehicles que és impossible respectar cap distanciament social. Més encara, els usuaris asseguren que tampoc no es respecta, de cap de les maneres, la limitació de l’aforament al 75% de la capacitat dels vehicles. En aquest sentit, asseguren que les suposades mesures que impulsa el departament de Transport són tiretes que no solucionen res.

Comentaris (7)

Trending