‘Sorpresa’ per la presència de busos matriculats a Espanya fent el trajecte fins a Soldeu

Com que el servei de transport de viatgers s’ha reforçat arran de les finals de la Copa del Món d’esquí, les companyies recorren al parc mòbil de què disposen

Comentaris

Un dels vehicles que operava aquest dilluns a la zona de Canillo.
Un dels vehicles que operava aquest dilluns a la zona de Canillo.

Aparentment, s’han fet tots els procediments legals perquè puguin operar almenys durant uns dies al Principat. De fet, no és pas una circumstància nova del tot. Però sí que hauria ‘sorprès’ a alguns usuaris i responsables de companyies competidores no ho acaben de veure clar. El que és cert, és que alguns dels vehicles que operen aquests dies al tomb de Soldeu i el Tarter, que han vist incrementar la presència de turistes i d’usuaris del bus, no estan pas matriculats a Andorra.

Certament, les seves plaques de matrícula, no es pot pas amagar, són espanyoles. I és que moltes de les grans empreses del transport de viatgers del país, o tenen filials espanyoles o tenen aliances amb companyies espanyoles que, en alguns casos, fins i tot ostenten la majoria accionarial de les companyies del Principat. I com que el servei de transport de viatgers s’ha reforçat arran de les finals de la Copa del Món d’esquí, les companyies recorren al parc mòbil de què disposen.

En concret, fonts de la companyia Nadal-Julià, que seria la implicada en aquest cas, han assegurat que “els busos estan autoritzats pel Govern com a importació temporal per a tota la temporada per una falta de busos al país en plena temporada alta. La resta de companyies no tenien tota la disponibilitat corresponent”.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending