Retencions a la Bartra per un control policial de tonatge

Es tracta d’una operació rutinària que es fa per mandat de l’administració de manera esporàdica per certificar que els camions i furgonetes circulen amb el pes màxim autoritzat

El control es fa amb unes bàscules mòbils.
El control es fa amb unes bàscules mòbils.

Un control policial de tonatge establert en un dels carrils de pujada de la CG-2 a l’altura de la Bartra ha causat aquest matí lleugeres retencions. En algun moment, la cua o el trànsit lent producte del fet que es tractava d’hora punta i solament hi havia un carril habilitat per a la circulació ha arribat fins a l’entrada d’Escaldes.

Segons les fonts consultades, el control és rutinari. De manera esporàdica, l’administració, essencialment els departaments de transports i, depèn de com, indústria o comerç, sol·liciten fer un control de pes de camions i de furgonetes per comprovar que els vehicles circulen amb, com a molt, el pes màxim autoritzat. En algunes ocasions aquestes campanyes puntuals parteixen d’alguna denúncia o infracció constatada de forma casual.

Inici del punt de control.
Inici del punt de control.

Les fonts consultades, però, no han pogut precisar si aquesta és la motivació en aquesta ocasió. Sí que alguns conductors han mostrat la seva estranyesa i fins un punt de malestar per les retencions generades amb un control que s’ha establert, com s’ha dit, en hora punta.

Comentaris (5)

Trending