Es modifiquen els horaris dels vols a Madrid

S’han canviat totes les sortides, adaptant-les a la franja horària que es considera de major demanda durant l’estació d’estiu

Comentaris

L'avió poc després d'aterrar.
L'avió poc després d'aterrar. Altaveu

El Govern ha informat que, a partir del 27 de març, es modifiquen els horaris dels vols de la ruta entre l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell i l’Adolfo Suárez Madrid-Barajas. S’han canviat totes les sortides amb la voluntat de maximitzar el potencial dels viatges de cap de setmana, en ambdós orígens. Per aquest motiu, s’han adaptat a la franja horària considerada de major demanda potencial per part de l’operador durant l’estació d’estiu.

Amb les modificacions que s’aplicaran el 27 de març, la sortida de Madrid serà a les 16:20 h, i des d’Andorra-La Seu d’Urgell, a les 18:40 h. Segons expliquen des del Govern, aquest canvi coincidint amb l’horari d’estiu permetrà operar els vols en la finestra de connexions de tarda a la capital espanyola, millorant la connectivitat en temps d’escala i augmentant les potencials connexions.

De la mateixa manera, s’adapten específicament els horaris durant el període que va del 22 de juliol fins el 4 de setembre a fi de prioritzar la connectivitat per estades més llargues durant el pic de vacances de l’estiu. Per tant, la sortida de Madrid es farà a les 12:05 h i des d’Andorra-La Seu d’Urgell a les 14:20 h. Així, es potencia la finestra de migdia. A partir del 5 de setembre es torna a l’horari que s’establirà el 27 de març.

Comentaris

Trending