L’embolic del transport públic: vuit dies després de ser suprimida torna l’L3

Des d’aquest dimarts s’activa la línia per poder donar servei als molts usuaris que es mouen encara entre Andorra la Vella i Soldeu

Un autobús del transport públic.
Un autobús del transport públic. arxiu

Que la planificació del transport públic, sempre, i més encara des que es va voler fer gratuït, és un desastre queda clar des de fa molt temps. Aquest passat hivern desenes de temporers, centenars de treballadors del país, les han vistes de tots colors per poder anar a la feina o tornar a casa. I la situació, tot i haver acabat el moment àlgid de la temporada hivernal no ha canviat. Vuit dies després que se suprimís la línia L3, aquest dimarts es torna a activar. Rocambolesc.

I és que es va deixar sense efecte l’L3 preveient que ja no era necessària. Amb molts dels temporers ja inoperatius, no hi hauria problema. Tot plegat ha durat dos telediaris. Ni amb les vacances de Pasqua pel mig, la situació caòtica per la supressió de la línia no ha desaparegut. Fet i fet, a partir d’aquest dimarts 18 d’abril, la L3 s’activa per fer reforços a la zona entre Andorra la Vella i Soldeu, de dilluns a dissabte. Seran cada 30 minuts, pels matins i per les tardes.

Els responsables del servei, això sí, ho anuncien per les xarxes socials i amb la boca petita. No sigui que informant-ne més acuradament es vegi clarament el desastre de tot plegat. I l’usuari enfilant-se per les parets i no entenent res. La gratuïtat és molt important. Però una bona planificació del servei i uns horaris i freqüències ben plantades és fonamental, decisiu.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending