Cooperativa i Andbus es donen per assabentats de la nova autorització fins a la Seu i giren pàgina

En principi, cap de les dues companyies que aspiraven a la línia concedida a Hife tenen intenció d’impugnar la decisió malgrat que com a mínim l’empresa capitanejada per la família Vinseiro pretén analitzar la documentació

Diversos busos de línia davant l'estació nacional.
Diversos busos de línia davant l'estació nacional. Toni Solanelles

Si no hi ha canvis, ni la Cooperativa Interurbana (que feia parella amb Brugulat) ni Andbus (que tenia Regina de partner) no tenen intenció d’impugnar la concessió de l’autorització de la segona línia de bus entre Andorra i la Seu, la que s’ha anunciat aquest matí que s’atorga a Hife. Cooperativa i Andbus eren els altres dos aspirants a l’autorització. El Govern també ha comunicat als concursants la seva decisió aquest matí.

Des de la Cooperativa, les fonts consultades han explicat que si no hi ha cap cosa anòmala, la intenció és passar pàgina i centrar-se en les línies que ja tenen i altres possibles projectes. Fa o no fa el mateix que passa en el cas de la companyia liderada per la família Vinseiro. En aquest cas, les fonts consultades han explicat que “haurem d’analitzar les millores que han fet que guanyi Hife”.

Un bus d'Hife circulant pel centre del país.

Relacionat

Freqüències de bus cada mitja hora fins a la Seu, serveis exprés i tarifes més reduïdes

En aquest sentit, des d’Andbus s’ha indicat que se suposa que “seran transparents en això”, en facilitar tot el conjunt de millores que han presentat. “Però no tenim en tot cas cap input que ens faci pensar que, almenys de moment, el procés no hagi estat correcte”.

Comentaris

Trending