Un caòtic vespre de dissabte torna a fer bullir la indignació dels usuaris de la L5 a Arinsal

La descoordinació i la rua de Carnaval d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany provoca que alguns usuaris estiguin més de tres hores esperant el clípol

Comentaris

Dos busos aturats a la parada de la Dama de Gel mentre els conductors esperaven instruccions de la companyia.
Dos busos aturats a la parada de la Dama de Gel mentre els conductors esperaven instruccions de la companyia. R.P.

Els usuaris de la línia de bus que enllaça Andorra la Vella amb la Massana i Arinsal (L5) continuen mostrant la seva indignació pel mal funcionament del servei. Aquesta dissabte al vespre anar des d’Andorra la Vella cap a casa seva s’ha convertit en tota una odissea, especialment per aquells que esperaven el clìpol a la parada de Consell d'Europa o a la de la Dama de Gel.

La rua conjunta de carnestoltes d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany hi ha tingut alguna cosa a veure, però també la descoordinació. La van patir els usuaris que esperaven el bus a la parada de la Dama de Gel a Escaldes-Engordany, quan després d'una bona estona esperant van observar com arribaven dos busos, un de la línia de la Massana-Arinsal i l'altre d'Ordino. Van baixar els conductors i van dir als viatgers que havien rebut instruccions de Coopalsa, la companyia que gestiona el servei, dient que s'esperessin o no sortissin. Va passar una estona fins que se'ls va comunicar que ja podien sortir.

La decisió no va apaivagar els ànims dels usuaris i entre ells el d'una dona aque feia més de tres hores que esperava. Anava amb crosses i portava una fèrula a la cama. Eren les set i havia arribat a les quatre de la tarda. Els busos que havien passat anaven plens o no s'aturaven. Va trucar a la companyia i li van dir que la solució era anar a la primera parada, que és la de l'Estació Nacional d'Autobusos a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. No podia desplaçar-se fins allà per motius obvis. En la mateixa situació estaven dos padrins.

Altres usuaris es queixaven que havien trucat a la companyia i no contestaven. "Volen que fem servir el transport públic però no funciona", explicava una dona. Els problemes són diaris. El mes de setembre passat es van fer alguns canvis que segons els viatgers encara han empitjorat la situació. 

e8973690 b05e 4d3b a46b 38020f35a8c5
Aquesta  usuària va estar més de tres hores esperant per a poder pujar al bus.

 

Comentaris (7)

Trending