Barrera celebra l’anunci d’ampliar i millorar el servei de transport públic entre Andorra i la Seu

L’alcalde de la capital urgellenca manifesta la seva satisfacció davant l’anunci fet aquest dimarts pel Govern andorrà

Barrera i Espot en una reunió a Govern.
Barrera i Espot en una reunió a Govern. SFGA

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, manifesta la seva satisfacció davant l’anunci fet per part del Govern d’Andorra d’ampliar i millorar el servei de transport públic entre el Principat i la capital alturgellenca. Barrera remarca que “aquesta era una reivindicació des de ja fa força temps, des que va haver un augment de preu del bitllet, que es va duplicar, amb un servei molt deficient, amb una reducció d’horaris i una freqüència insuficient”.

“El que nosaltres reivindicàvem, com també reivindiquem actualment des del govern municipal, és que aquest servei de transport públic s’adeqüessin tant aquest horari avui anunciat com els preus del bitllet a la realitat, tenint en compte que un de cada tres viatgers són treballadors transfronterers”, afegeix l’alcalde urgellenc.

L’alcalde de la Seu també reivindica que calia una aposta ferma pel medi ambient i el transport públic. “Quan en d’altres llocs, com l’àrea metropolitana, es feia un descompte al 50%, aquí es duplicava i es reduïa la qualitat del servei públic d’autobús. Vam reivindicar-ho i ho vam posar damunt la taula en la reunió mantinguda amb el cap de govern, Xavier Espot, així com també amb el secretari d’estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné”.

Per últim, Joan Barrera subratlla que “ens alegrem d’aquest anunci i que les nostres reivindicacions s’hagin vist reconegudes amb l’aposta de les freqüències de 30 minuts, i una rebaixa del preu del bitllet, que de moment serà del 6%, a part dels abonaments. Nosaltres, però, seguirem treballant per aconseguir més rebaixa en el preu del bitllet a través de la participació de l’Estat i de la Generalitat”. 

Comentaris (7)

Trending