S’augmenta la freqüència de busos entre Andorra i Barcelona

La companyia ha detectat una demanda que no estava coberta, i ha ampliat així viatges i horaris

Comentaris

Autobusos del servei internacional Direct Bus.
Autobusos del servei internacional Direct Bus. Direct Bus

A partir d’aquest mateix diumenge, el Direct Bus, que fa el recorregut d’Andorra a Barcelona i a l’Aeroport d’El Prat de Llobregat, augmentarà el nombre de freqüències. La companyia ha detectat que hi havia una demanda que no estava sent coberta pel trajecte de pujada el divendres a la tarda, cap a les 17:30 h, i de baixada el diumenge a la tarda, a les 18:15 h.

A més d’aquests dos nous horaris, a les sortides des d’Andorra de les 6:15 h, les 11:15 h, les 15:15 h, i les 20:15 h, se n’hi afegeix també una els divendres a les 22:15 h. En direcció contrària, als de sortida de l’aeroport a les 6:15 h, les 11:15 h, les 15:00 h i les 20:00 h, se sumarà els diumenges una altra a les 23:00 h. A tots aquests viatges s’ha d’afegir 45 minuts als horaris per als que es fan des de l’Estació de Sants.

Es reforcen d’aquesta manera els dos dies de més afluència de viatgers, que passen a tenir deu freqüències, cinc en cada sentit. Aquests canvis s’afegeixen a l’ampliació que es va fer al setembre, quan es va passar de quatre a vuit freqüències diàries i suposa que les persones que fan aquest recorregut tinguin moltes més probabilitat de trobar un autobús a l’hora en què els convé viatjar i vegin substancialment reduïts els temps d’espera.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending