Andbus assumeix el clípol de Sant Julià mentre es resol el nou concurs per adjudicar el servei

La fallida de la companyia Hispano Andorrana ha obligat a publicar un edicte que tindrà adjudicatari abans que acabi aquest mes de maig

Comentaris

Un vehicle de la companyia Andbus.
Un vehicle de la companyia Andbus. ARXIU

La companyia Andbus s'ha fet càrrec temporalment des d'aquest dimecres, del servei de clípol de Sant Julià de Lòria després de la fallida de l'empresa Hispano Andorrana que havia guanyat el concurs. El comú n'ha convocat un que haurà de quedar resolt abans que acabi aquest mes de maig. Les ofertes es poden presentar fins al proper dia 18.

Andbus va ser la companyia que va quedar en segon lloc en el concurs que es va adjudicar la companyia Hispano Andorrana el mes de setembre passat. Serà el tercer concurs que es realitzi en menys d'un any.. El primer va ser amb la proposta del bus a la demanda que es va descartar per l'elevat preu de les ofertes presentades i el segon el ja esmentat, Els candidats hauran de garantir el servei a Nagol, Certers, Aixirivall, Auvinyà i Juberri. 

Es mantenen les tres rutes actuals: la B1 entre Sant Julià de Lòria i Aixirivall, la B2 fins al Coma Bella i la B3 que enllaça el poble amb Certers. Les freqüències de pas dels busos i les parades també continuaran igual.  La cònsol menor, Mireia Codina ha reconegut aquest dijous la complexitat del servei per l'orografia de la parròquia laurediana.

Fins ara, l'import s'abonava de manera mensual i s'eleva a 11.425 euros els mesos de 30 dies i d'11.806 els de 31 dies. El passat mes de desembre, el Quart Bus va entrar en l’abonament nacional. Així,  els usuaris que ja disposen de la targeta gratuïta o a través de l’APP MOU_T_B, també poden utilitzar de franc els clípols comunals.

qqqqq
 

 

Comentaris

Trending