Torres reconeix la mala actuació durant l'última nevada i anuncia canvis en la coordinació

El cap del gabinet tècnic d'Ordenament, Josep Maria Huertas serà el representant en les reunions entre la policia i els agents comunals

Reunió de la Taula Nacional de Mobilitat aquest divendres.
Reunió de la Taula Nacional de Mobilitat aquest divendres.
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres ha anunciat canvis després dels problemes de circulació provocats per la nevada del passat 22 de gener. L'objectiu és millorar la coordinació entre les institucions i el cap del gabinet tècnic del ministeri, Josep Maria Huertas serà el representant a les reunions entre la policia i els agents de circulació comunals.

Torres ha explicat que "no es va actuar de la manera que tocava tot i que les previsions no indicaven una gran nevada". La voluntat, segons el ministre d'Ordenament Territorial, "és reduir tots els problemes que vam tenir". Ha afegit que treballen perquè tots els protocols estiguin en marxa després de l'anunci d'una possible nevada durant la setmana vinent similar a la del mes de gener.

El ministre i el d'Interior i Justícia, Josep Maria Rossell, han presidit la reunió d'aquest divendres de la Taula Nacional de Mobilitat que s'ha dut a terme a l'edifici del Prat del Rull d'Andorra la Vella.

La pròxima trobada es farà a finals de l'estiu malgrat que es fa un seguiment dels temes entre les reunions que són dues o tres a l'any.

Comentaris (5)

Trending