Territori destina 437.000 euros a refer un accés a la general 5, a Erts

Les obres s’havien intentat encarregar ja a finals de l’any passat però el concurs va quedar desert; ara s’han pogut tirar endavant després de fer canvis en el projecte

Les obres es faran prop de la rotonda d'Erts.
Les obres es faran prop de la rotonda d'Erts.

El Govern destinar prop de 437.000 euros per refer un accés a la carretera general 5, al costat del poble d’Erts. D’aquesta forma, culminarà un projecte que s’havia intentat completar ja al desembre. Llavors, però, el concurs va quedar desert. Ara, es tirarà endavant després de reformular l’obra, que consistirà bàsicament a refer la part del pont. Es calcula que es trigarà uns sis mesos a completar l’actuació.

La primera licitació no es va poder tirar endavant al desembre. El passat febrer, i després de fer modificacions en el projecte, Govern ho va tornar a provar. El que es vol és refer l’accés, a l’altura del punt quilomètric 0,35 de la carretera, que va queda afectats pels danys patits en uns murs de protecció hidràulica.

Després del primer intent fallit per fer les obres, el ministeri de Territori va modificar el projecte, deixat únicament la part del pont i una porció de restitució d’una finca que, amb unes obres anteriors a la CG-5, havia quedat pendent de refer. I, al febrer, va tornar a treure el concurs.

Ara sí que s’ha pogut adjudicar. En concret, els treballs s’han encarregat a l’empresa Progec. El pressupost ascendeix a 436.874,70 euros i disposarà de sis mesos per tirar endavant les obres.

Etiquetes

Comentaris

Trending