La promoció de luxe a la Borda Nova es posa en marxa amb la idea de construir la meitat del previst

Les obres s’han iniciat amb més d’un any de retard i la voluntat de tirar endavant una primera fase amb noranta dels cent seixanta habitatges planificats

Màquines excavadores removent el terreny a la parcel·la.
Màquines excavadores removent el terreny a la parcel·la. Toni Solanelles

Les obres de construcció de la promoció d’‘alt standing’ impulsada per OD Group a la zona de la Borda Nova, a Andorra la Vella, s’han posat finalment en marxa. Els treballs porten més d’un any de retard i, ara per ara, només es preveu tirar endavant una primera fase del conjunt de la urbanització inicialment plantejada. ‘The White Angel’, que així es diu la promoció, estava inicialment configurada per 160 habitatges.

La primera fase que es vol tirar endavant ara, segons que han explicat fonts coneixedores dels treballs que s’estan duent a terme, constaria de la construcció d’una norantena d’habitatges, és a dir, poc més de la meitat dels immobles previstos en la urbanització més, això sí, la totalitat dels espais destinats a aparcament. La resta de la promoció inicialment prevista s’edificaria en funció de la demanda i els compromisos que es vagin contraient.

Hores d’ara, segons les fonts consultades, hi hauria una quinzena d’habitatges reservats. La promoció íntegra, s’ha dit, consta de cent seixanta immobles de dues, tres, quatre i cinc habitacions i que anaven, almenys inicialment, de 250.000 euros a 1,5 milions. La firma dirigida per l’arquitecte Marc Rahola Matutes tenia la intenció d’invertir uns cent milions d’euros.

OD Group va decidir impulsar ‘The White Angel’ al Principat, enfront de l’Estació Nacional d’Autobusos, com aquell que diu, després de promoure urbanitzacions similars a Baquèira Beret i a Eivissa. S’espera que la posada en marxa de les obres animin l’interès d’inversors en els habitatges de la zona.

Comentaris (3)

Trending