La coberta de l’escola francesa de la Peletera es refarà per a millorar l’aïllament

El Govern ha aprovat licitar un concurs públic pels treballs d’implantació i reparació de barrera de seguretat a la CG-1 i a la CG-2

Escola francesa d'Escaldes-Engordany.
Escola francesa d'Escaldes-Engordany.

El Govern ha aprovat licitar els treballs de millora de l'aïllament i refecció de la coberta de l'escola francesa de la Peletera, a la parròquia d'Escaldes-Engordany, mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat ordinària. Els treballs a concurs inclouen el desmuntatge de la pissarra existent i sanejament de la coberta de fusta, la col·locació d'impermeabilització i aïllament i el muntatge del nou llosat i refecció de la canal de recollida d'aigües.

L'edicte es publicarà al BOPA del pròxim dimecres. El plec de bases es podrà descarregar gratuïtament al web de la plataforma de contractació del sector públic. Per a informació complementària cal adreçar-se a l'Àrea d'Edificació Pública del ministeri de Territori i Habitatge. 

D'altra banda, en la sessió del consell de ministres, s'ha aprovat licitar un concurs públic pels treballs d’implantació i reparació de barrera de seguretat a la CG-1, a la zona entorns pont de la Margineda i a la CG-2 a la zona de la Bartra, mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat ordinària. El decret es publicarà al BOPA del pròxim dimecres. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending