Terceravia renovarà “l’obsolet” Complex Esportiu d’Encamp

La candidata Ainhoa Fernández denuncia que cap equip comunal dels darrers 20 anys ha fet inversions importants a la instal•lació

El dinar es farà al Complex d'Encamp.
El dinar es farà al Complex d'Encamp.

La candidatura Terceravia Independents d’Encamp vol renovar el Complex Esportiu del poble, que consideren “obsolet”. De fet, des de la llista han denunciat que la situació és conseqüència el fet que, durant les dues darreres dècades, no s’ha fet cap inversió important per millorar l’espai.

Així ho ha lamentat la candidata Ainhoa Fernández. “Està obsolet”, ha afirmat. En aquest sentit, ha volgut posar en relleu el fet que es tracta d’una proposta compartida amb altres rivals, ja que “els diferents equips que han passat pel comú no han fet res per canviar-ho des de fa 20 anys i nosaltres ho farem”.

Fernández ha explicat que aquesta actualització comportarà ampliar la zona del gimnàs i posar una cafeteria. També es renovarien les pistes. “Jo, com a esportista he jugat allà i entrenava amb el meu primer equip de futbol sala i quan ho feia, ara fa 20 anys, la pista que utilitzàvem era la mateixa que l’actual i l’esport base d’Encamp necessita unes instal·lacions dignes”, ha afegit.

Etiquetes

Comentaris

Trending