Terceravia Independents Encamp aposta per una parròquia sostenible

Olga Martínez, ha assegurat que “el futur del planeta és cosa de tots"

Santiago González i Olga Martínez, caps de llista de Terceravia a Encamp.
Santiago González i Olga Martínez, caps de llista de Terceravia a Encamp.
La candidatura Terceravia Independents aposta per fer d’Encamp una parròquia sostenible. La candidata a cònsol menor, Olga Martínez, ha assegurat que “el futur del planeta és cosa de tots i per tant des del comú participarem en assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), a través de diverses accions i propostes”.

Entre aquestes proopostes, la candidata a cònsol menor de Terceravia Independents Encamp ha destacat el canvi del parc mòbil comunal per vehicles elèctrics de manera progressiva i així reduir les emissions de CO2. En aquest sentit, Terceravia també aposta per recuperar l’autobus comunal elèctric que uneixi els diversos nuclis de la vila d’Encamp, “perquè la gent deixi els seus vehicles particulars a casa i vagi en transport públic”, ha assegurat Olga Martínez.

D’altra banda, la candidatura Terceravia Independents Encamp també aposta per canviar les bosses de plàstic dels pipicans i les papereres per unes que siguin biodegradables, així com la posada en marxa de campanyes de conscienciació tant a nivell de les escoles, com pel que fa a la resta de la ciutadania.

 

Comentaris (1)

Trending