Terceravia descarta sumar-se a qualssevol de les plataformes que es puguin impulsar a Ordino

El comitè parroquial té capacitat suficient per presentar una llista en solitari però voldria sumar independents que siguin propers ideològicament al que pregona la formació

-
-
El comitè parroquial de terceravia a Ordino conjuntament amb la direcció nacional de la formació ha descartat sumar-se a qualsevol de les plataformes que s’estiguin impulsant a la parròquia de cara a les eleccions del 15 de desembre. No obstant això, el partit està obert a sumar altres sensibilitats i persones ideològicament properes al que defensa l’organització que té el seu nucli dur a Sant Julià però que mira d’estendre’s al conjunt del país.

Fonts properes a la direcció nacional de la formació han assegurat que el comitè local ordinenc té ara mateix prou capacitat i prou recursos humans per poder configurar en solitari una llista, però que es voldria eixamplar l’abast del grup amb persones independents. Això sí, la marca hauria de ser la de terceravia perquè, igual com ha passat en altres parròquies, la formació sacrifica l’obtenció de més vots integrant-se en projectes més transversals al fet de consolidar una opció “pròpia, coherent i diferenciada” i que pretén “tenir un abast nacional també des de les parròquies”.

Les fonts consultades ha assegurat que el comitè ordinenc de terceravia “fins a l’últim moment estarà obert a incorporacions que vulguin sumar i que comparteixin valors de programa” amb la formació. Per això, la composició de la llista, quant a noms, s’aparca fins als darrers dies. “Les portes estan obertes”, tot recordant que “no és un tema d’efectius sinó de sumar”.

Comentaris

Trending