Terceravia demana al comú d’Escaldes que expliqui les obligacions que contreu amb el nou aparcament Escaler

La formació que concorre a les eleccions del desembre amb Jordi Rubia com a cap de llista acusa la majoria comunal d’electoralista per anunciar l’inici dels treballs a un mes dels comicis

-
-
Terceravia demana a la majoria demòcrata al comú d’Escaldes que més enllà d’aprovar la construcció de l’esperat aparcament a la part alta de la parròquia, el que ha de fer és explicar a la població quines obligacions s’imposa amb l’acord d’adquisició de projectes de diversa naturalesa -d’excavació, de fonamentació, de construcció- i, també, quin cost tot plegat. A banda d’això, la candidatura que encapçala Jordi Rubia considera l’anunci “d’electoralista”.

En un breu comunicat, la formació de centre-dreta que com ja va fer a les passades eleccions generals també es presenta en aquestes comunals, acusa “l’actual comú de fer electoralisme amb la presentació del nou aparcament de 600 places, projectat a la part alta de la parròquia, a l’Escaler”. Alhora, la candidatura escaldenca insta l’actual corporació a explicar a la població els tractes i convenis, sorgits d’aquest nou projecte, així com els costos derivats d’aquests. Terceravia Independents també demana a l’equip comunal actual els motius per no adquirir Casa Rosell.

Comentaris

Trending