Terceravia aposta per gestionar Andorra la Vella sota el criteri del “dèficit zero”

La candidata a cònsol major a la capital, Emi Matarrodona, admet que “podem haver desviacions pressupostàries” però que s’explicarien “amb total transparència”

Emi Matarrodona ha fet les propostes a la plaça Lídia Armengol.
Emi Matarrodona ha fet les propostes a la plaça Lídia Armengol.

La candidatura de Terceravia Independents a Andorra la Vella ha avançat la voluntat de gestionar sempre el comú sota la premissa del “dèficit zero”. Es tracta d’una fita, ha explicat la seva cap de llista, Emi Matarrodona, que es pot assolir “amb una gestió acurada” i sempre apostant per una “sostenibilitat” de les finances de la corporació. També s’ha compromès que, en cas de necessitar desviacions pressupostàries, aquestes tindrien “total transparència”.

Matarrodona ha comparegut aquest dilluns a la plaça Lídia Armengol per expressar el compromís de governar sempre sota el criteri de dèficit zero en cas d’imposar-se a les eleccions del 15 de desembre. Aquest objectiu, ha indicat, es portarà a terme a través de la planificació de les despeses “sense fer canvis dels pressupostos ni allargant els períodes de pagament, amb transparència total”.

La candidata a cònsol major s’ha mostrat convençuda que aquesta fita es pot complir “tenint una gestió acurada i amb un marc pressupostari dels comuns sostenible, evitant crèdits extraordinaris i defugint dels projectes faraònics, que no van amb la nostra línia”. Així, ha explicat que “una vegada hi siguem dintre del comú treballarem per al dia a dia dels ciutadans i ciutadanes, sempre vetllant per la qualitat de vida de les persones i després ja es decidiran quins projectes es poden realitzar i quins no”.

En aquest sentit, Matarrodona ha admès que “de desviacions pressupostàries és molt probable que alguna vegada haguem d’efectuar, però sempre amb transparència i explicant tots els moviments. El que no pot ser i no farem serà manar d’esquena a la ciutadania i nosaltres apostarem per fer inversions per al dia a dia dels habitants de la nostra parròquia”.

Comentaris (1)

Trending