Tanquen els canals Movistar Disney i Disney XD

Andorra Telecom informen que tots dos cauran de l’oferta televisiva arran de l’arribada a Espanya de Disney Plus, la plataforma d’streament de la companyia del ratolí

-
-

Els clients del servei de televisió per fibra òptica d’Andorra Telecom veuran desaparèixer el proper dimecres dos dels canals vinculats a la companyia Disney. Tant el canal infantil Disney XD com Movistar Disney cancel·laran les seves emissions i no es podran veure més. El motiu és el fet que totes dues cadenes tanquen arran de l’arribada a Espanya de la plataforma de continguts on line Disney Plus que, per ara, segueix sense estar disponible al Principat.

El primer dels canals, Disney XD, emet diferents sèries de dibuixos animats. Està inclòs en el pack Movistar Selecció, que costa 29 euros al mes. El segon, Movistar Disney, centra la seva programació en pel·lícules de la factoria del ratolí, tant d’animació com d’imatge real. En aquest cas, per tenir-lo, s’ha d’agafar el pack de cinema o directament tenir contractat el pack Movistar Total Plus, el més complet de la companyia, que costa 70 euros al més.

Tots dos, però, tenen els dies, i gairebé les hores, comptades. Continuaran veient-se fins al dimarts. A partir de dimecres, desapareixen, ja que han estat eliminats arran de l’arribada a Espanya de la plataforma de continguts en streaming Disney Plus. Des de la companyia es posa en relleu que es mantindrà en la graella tant Disney Junior com la resta de canals de temàtica infantil.

Des d’Andorra Telecom s’admet que es tracta de dos canals que, en les actuals circumstàncies, “tenen molt seguiment”. Apunten, però, que “és un tema completament aliè a la nostra voluntat”.

Pel que fa a la possibilitat de contractar la plataforma d’streaming al país, s’explica que, per ara, “no es preveu un llançament a curt termini”. Tot i això, es mantenen converses amb Movistar “per tal que incloguin el contingut de Disney en la seva oferta per Andorra. De fet, la companyia espanyola l’està incloent de franc en alguns dels packs per als clients del país veí.

Etiquetes

Comentaris

Trending