Tancament de carreteres per evitar desplaçaments a zones d'esbarjo

Mobilitat i els comuns han instal·lat tanques per limitar encara més els moviments

La policia controlant una zona d'esbarjo
La policia controlant una zona d'esbarjo
Mobilitat i els comuns han tancat diverses carreteres que accedeixen a zones d'esbarjo amb l'objectiu de limitar encara més els moviments i evitar la propagació de la pandèmia de la Covid-19. Les carreteres tallades es poden consultar a mobilitat.ad i són  l'accés a les pistes de Pal, Arinsal, Sorteny, Arcalís i la vall d'Incles.

El ministre portaveu, Eric Jover ho ha explicar durant la roda de premsa d'aquest dijous i ha dit que "hem de ser responsables i controlar les sortides perquè les activitats a la muntanya poden fer augmentar el risc d'accidents".

Pel que fa als crèdits tous, ha explicat que se n'han sol·licitat 1.363 tous per autònoms i empreses, de les quals s’han estimat 277 totalment o parcialment. L’import atorgat és de 23,5 milions d’euros per a despeses de funcionament i 610 mil euros per a refinançament préstecs amb les entitats bancàries. En total es sol·licitaven 52 milions d'euros. "Serviran per pagar factures i salaris", ha dit Jover.

Ha recordat que la voluntat del Govern "és deixar obert el període per sol·licitar el crèdit tou per no limitar l'accés de petites empreses i autònoms". L'objectiu "és fer les resolucions el més ràpid possible, tenint en compte que és un programa totalment nou".

En un altre ordre de coses ha explicat que s'està vigilant per detectar preus abusius i ha apuntat la possibilitat de fixar alguns preus per decret, però creu que "vist que no hi ha desabastiment, "la llei de l'oferta i la demanda diu que no té per què haver-hi un increment".

.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending