Surt de l’UCI el policia ingressat per coronavirus

L’alleugeriment per la bona evolució del sotsoficial no treu el malestar que hi ha al cos perquè es considera que no s’estan fent els confinaments que toquen

-
-
El sotsoficial de policia que a principi de setmana va començar a trobar-se malament i va acabar donant positiu de coronavirus i havent d’ingressar a la unitat de cures intensives (UCI) evoluciona molt positivament. De fet, durant la jornada d’aquest divendres ja va ser traslladat a planta, on continua aïllat. La satisfacció pel bon comportament de la salut del company, no treu el malestar que hi ha al cos perquè es considera que no s’estan fent els confinaments que toquen.

De fet, anit, segons algunes fonts, hauria treballat el gros del grup d’agents que va ser el darrer que va estar en contacte amb el comandament malalt, que pertany a la divisió de la policia de proximitat i seguretat ciutadana, els ‘patrulleros’, com es coneixen vulgarment. És tan el neguit intern que més que mai els policies que sovint, per la feina que fan, van de paisà, que miren de no barrejar-se amb els uniformats, que són els que més estan al carrer.

Per poc que poden, els uns i els altres no comparteixen espais, també per seguir les directrius generals de distanciament social. No obstant, els uns i els altres tenen el convenciment que no s’estan fent els aïllaments corresponents. I que no s’estan posant en quarantena els contactes de positius que tocarien.

Comentaris (7)

Trending