S'ultima la contractació d'un auditor procedent d'una 'big four' com a director de l'INAF

Comentaris

S\'ultima la contractació d\'un auditor procedent d\'una \'big four\' com a director de l\'INAF
S\'ultima la contractació d\'un auditor procedent d\'una \'big four\' com a director de l\'INAF

El Govern ja té molt avançat el procés de selecció per triar un nou director per a l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF). De fet, segons algunes fonts, el treball de recerca d’aquest professional hauria conclòs i s’estarien ultimant les condicions contractuals de l’elegit, que seria un expert del sector de l’auditoria financera procedent d’una de les ‘big four’, com es coneixen en el sector les consultores PricewaterhouseCoopers, Deloitte, KPMG i Ernst & Young.

Fa mesos que l’executiu havia posat en marxa un procés de ‘head hunting’, i alhora que es modificava la llei de l’INAF per permetre que el seu director o directora pogués ser una persona que ostentés una nacionalitat diferent a l’andorrana -un canvi legislatiu que ja es va acordar fa unes setmanes en el marc d’un debat polític no exempt d’algunes crítiques i una relativa polèmica- també s’intentava tancar l’acord amb la persona seleccionada. Segons les fonts consultades, el procés s’hauria dilatat una mica més de l’esperat perquè no hauria estat fàcil arribar un acord amb l’escollit quant a les condicions que havia de recollir el contracte. 

Altres fonts han assegura que la persona que finalment aterrarà al Principat per agafar el relleu de Maria Cosan al capdavant de l’INAF no seria la primera escollida. Que n’hi hauria hagut una altra de triada amb anterioritat però la parsimònia de l’administració andorrana alhora de concretar l’oferta va fer que el primer seleccionat acabés acceptant una altra proposta laboral que li havia arribat.

Comentaris

Trending