Situació normalitzada a Adrall després d’un xoc frontal que ha deixat sis ferits lleus

(AMB VÍDEO) Dos vehicles espanyols han topat de cara i diversos autocars del Principat que anaven cap a Palència per a la final de la Copa Princesa han estat una bona estona retinguts

Imatge de la situació que presentava el punt on hi ha hagut l'accident.
Imatge de la situació que presentava el punt on hi ha hagut l'accident.

Un xoc frontal entre dos vehicles a l’altura d’Adrall, al bell mig d’aquest nucli de Ribera d’Urgellet, ha causat des de 3/4 de 8 complicacions en una de les rutes habituals d’enllaç entre Andorra i Espanya i viceversa. La col·lisió, entre dos turismes espanyols, ha estat molt greu i fins al lloc s’han hagut de desplaçar dotacions del SEM -quatre dotacions-, dels Bombers de la Generalitat -tres vehicles- i dels mossos d’esquadra -cinc unitats-. Els vehicles implicats han quedat molt desfets. Sortosament, sols s’han hagut de lamentar sis ferits lleus.

Les sis persones que d’una manera o altra han resultat afectades pel sinistre han estat traslladades totes cap a l’hospital de la Seu després que els bombers les hagin rescatat i evacuat cap a la Seu. En un primer moment, en aquest punt de la N-260, entre els quilòmetres 233 i 234 de la via esmentada, s’ha tallat totalment la circulació i, posteriorment, s’ha obert pas alternatiu per evitar que el col·lapse fos monumental.

WhatsApp Image 2023 02 11 at 08.28.14 (1)

Tot i que l’accident ha estat al tomb de 3/4 de 8 del matí, el moment més important a nivell de retenció viària s’ha donat poc abans de 2/4 de 9, quan durant una estona s’ha tallat totalment a la circulació aquell punt viari. Després s’ha donat pas alternatiu. Amb tot, la congestió ha estat important i s’ha anat allargant entre la retirada dels vehicles, la recollida de dades per a l’atestat i la neteja de la calçada.

Durant una bona estona, els aficionats del MoraBanc que viatjaven en bus cap a Palència per assistir al partit de la final de la Copa de la Princesa han quedat retinguts. En concret han estat uns quaranta minuts aturats. Les retencions màximes han arribat a ser d’un quilòmetre en tots dos sentits de la circulació. Poc abans de les 11 del matí s’ha donat per acabada la intervenció, s’han aixecat totes les limitacions i en poca estona s’ha tornat a la normalitat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending