Un xoc en cadena amb tres vehicles implicats causa ferides a dos conductors

L’accident, ocorregut una estona abans d’aquesta passada mitjanit, ha tingut lloc a l’avinguda Santa Coloma, just abans d’un pas de vianants a l’altura del número 34

Un taxti un totterreny han rebut sense esperar-s'ho.
Un taxti un totterreny han rebut sense esperar-s'ho.

Un xoc en cadena a 1/4 de 12 de la nit passada ha implicat tres vehicles i ha causat lesions als conductors dels dos automòbils que havien actuat correctament i s’havien aturat davant la proximitat d’un pas de vianants, a l’altura del número 34 de l’avinguda Santa Coloma, a Andorra la Vella.

Un Jeep Grand Cherokee 4x4 hauria frenat degudament per deixar pas a un vianant que volia creuar la via. També s’ha aturat convenientment un taxi (Opel Zafira). Però el que no va estar prou atent va ser el conductor d’un Kia Cerato. No va parar a temps i va picar contra el taxi, que al seu tomb es va encastar al totterreny.

accident sta coloma
El KIA de color bordeus hauria estat el causant del xoc en cadena.

Conseqüència de tot plegat, va ser la causació de danys materials més  menys importants en els tres vehicles, especialment als dos darrers de la cadena. I ferides, especialment fuetades cervicals, als conductors el taxi i del Jeep. Un home resident de 56 anys i un altre resident de 46, respectivament. Els tres automòbils estan matriculats al Principat.

Comentaris (4)

Trending