Un home de 79 anys resulta ferit en un atropellament al vial paral·lel a l’estació d’autobusos

Un vehicle que sortia de l’aparcament que hi ha a la zona ha envestit una persona que circulava per la vorera

Comentaris

El vial tancat a la circulació perquè poguessin intervenir els equips d'emergència i seguretat.
El vial tancat a la circulació perquè poguessin intervenir els equips d'emergència i seguretat. Alba Llacuna

Un vianant de 79 anys ha resultat ferit poc després de 2/4 de 12 d’aquest migdia en ser envestit, suposadament, per un vehicle que sortia de l’aparcament que hi ha a la zona de l’Estació Nacional d’Autobusos i la Seu de la Justícia. El ferit transitava per la voravia del vial -formalment carrer de la Cúria- que discorre paral·lel a l’equipament nacional.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius dels serveis d’emergència sanitària a més dels especialistes en atestats de la policia i agents del servei de circulació d’Andorra la Vella, que s’han encarregat d’assegurar que no transités ningú més pel vial que uneix la zona d’enllaç entre avinguda Tarragona i la Baixada del Molí amb el carrer Doctor Vilanova.

El vehicle implicat ha estat un BMW Xdrive matriculat al Principat. L’home ferit, resident, ha estat traslladat al centre hospitalari on encara aquesta tarda estava a Urgències, en observació i pendent de realitzar-li un TAC per poder comprovar si patia alguna lesió rellevant.

També l’equip d’atestats de la policia ha hagut d’intervenir aquest matí, vers 2/4 de 7, en una topada que hi ha hagut entre un turisme i una motocicleta a la zona dels Serradells, i l’abast del qual encara no està del tot clar. Els dos vehicles implicats han estat un turisme Ford Puma i una motocicleta Kymco Agility City125, tots dos matriculats al Principat. El conductor de la motocicleta -resident de 20 anys- ha resultat ferit i se l’ha traslladat a l’hospital on després de rebre les pertinents cures a Urgències ha estat donat d’alta amb contusions.

Comentaris

Trending