Vessament de gasoli per part d'un camió a la carretera de la Comella

Els bombers i els agents de circulació s’han desplaçat a la zona per fer tasques de neteja i gestionar el tràfic

Els bombers netejant la zona amb producte absorbent
Els bombers netejant la zona amb producte absorbent

Un camió ha provocat un vessament de gasoli després d’haver trencat el dipòsit amb un piló fent maniobres al començament de la carretera de la Comella, prop de les 12:00 del migdia. Al lloc dels fets s’ha desplaçat el cos de bombers per netejar la carretera amb producte absorvent i els agents de circulació per gestionar el tràfic.

El vessament ha provocat el tall del carril de baixada de la calçada i també del carrer annex que comunica amb la carretera general 1, a tocar de les oficines d’Andbus, que és on s’ha detingut el camió. Els bombers han fet servir sepiolita per netejar la zona, un mineral el qual té propietats absorbents quan es trenca el gra. No obstant això, fins que faci efecte i es netegi la carretera passarà “una bona estona”, segons els efectius del cos.

Per la seva banda, els agents de circulació de la parròquia estan gestionant el tràfic de l’únic carril obert que resta i s’estan provocant algunes retencions fruit de l’alta concurrència que hi ha a la zona. El vehicle romandrà aparcat al lloc dels fets i, per tant, el carrer tancat, fins que reparin el dipòsit i pugui pels seus propis medis.

Etiquetes

Comentaris

Trending