Un vessament de fuel a l’avinguda Tarragona causa petits accidents i obliga a fer tasques de neteja

Les traces del gasoil anaven principalment de la rotonda de l’antiga estació d’autobusos a la de la nova, entre els carrers Riberaygua i Doctor Vilanova

Una de les traces de carburant.
Una de les traces de carburant.

Policies, bombers, agents de circulació d’Andorra la Vella i fins i tot alguna ambulància s’han desplegat passades les 9 de la nit davant la presència d’un vessament, aparentment de gasolina, que hi ha hagut a l’avinguda Tarragona, entre les rotondes que hi ha just davant de l’actual Estació Nacional d’Autobusos i la que hi ha a tocar de l’espai ocupat per un aparcament i que abans també havia acollit una central de busos. O el que és el mateix, des del final del carrer Bonaventura Riberaygua i fins a Doctor Vilanova.

No és que hi hagi una continuïtat de la marca de fuel d’un punt des de l’altre, però Déu n’hi do. La presència del combustible hi era ben evident en aquest tram. Suposadament, hauria estat en trepitjar una d’aquestes taques, just davant de l’estació actual, que una motocicleta ha acabat relliscant i anant a parar a l’asfalt. Sortosament no s’han hagut de lamentar res més que danys materials. No ha estat l'únic vehicle de dues rodes que ha patinat. Sortosament, totes les caigudes han estat lleus. Ara, el dispositiu mobilitzat ha estat molt important.

vessament
Controls just després de l'accident.

Nombrosos agents de policia de diverses unitats, bombers… Els agents del cos de salvament treballaven en llançar producte absorbent per poder eixugar les taques i que aquestes no puguin continuar sent un perill per als vehicles que estan circulant. Oficialment no estava clar qui hauria causat el vessament, però les fonts consultades han assegurat que no hi ha dubte que la qüestió s’aclarirà. Com a mal menor les càmeres de Mobilitat hi ajudaran molt.

Les primeres hipòtesis apuntaven, però, al fet que un autobús hauria carregat en excés el dipòsit i el carburant hauria sobreeixit, caient a la carretera mentre que ha durat aquest sobreeiximent. En principi, el conductor del vehicle no hauria estat conscient de la situació. Faltarà que les indagacions que es facin corroborin tot plegat.

Comentaris (2)

Trending