L’accident a la carretera d’Engolasters queda amb un ensurt per a la conductora

La dona, que ha patit una crisi d’angoixa i que fa uns mesos ja hauria patit un altra sinistre de menor rellevància, hauria perdut el control del vehicle en un revolt i s’ha encastat contra el guarda-rail

El vehicle incrustat en el guarda-rail just després de l'accident.
El vehicle incrustat en el guarda-rail just després de l'accident.

Sortosament, l’accident que hi ha hagut aquest matí a l’altura del quilòmetre 5 de la carretera d’Engolasters ha acabat amb ensurt per la conductora. Això sí, els danys soferts pel vehicle, un Audi A3, han estat importants. Però la conductora, una dona d’uns seixanta anys, només ha patit una crisi d’angoixa després d’encastar-se contra el guarda-rail de la via.

El sinistre ha passat poc després de les 11 del matí. Per causes que els experts de la policia en accidents de circulació hauran de determinar, la conductora, que fa pocs mesos ja havia patit un altre sinistre encara que de menor rellevància, ha perdut el control del vehicle i ha anat directe contra el guarda-rail, que ha malmès de manera molt important l’automòbil.

L'estat del cotxe després de l'ensurt
L'estat del cotxe després de l'ensurt

Efectius de la policia, dels bombers i agents del servei de circulació del comú d’Escaldes-Engordany han acudit al lloc dels fets per fer-se càrrec, entre tots, de la situació. S’ha donat pas alternatiu mentre s’ha atès la dona, que no presentava ferides però sí un fort ensurt, i poc després s’ha tornat a la normalitat.

Una revisió mèdica a l’hospital ha descartat cap element d’importància en l’estat de salut de la conductora que al cap de poca estona s’ha pogut traslladar cap al seu domicili.

Vista frontal del sinistre
Vista frontal de l'accident

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending