Un vehicle s’encasta contra un semàfor a la zona de la Rotonda

L’accident, únicament de danys materials, ha passat poc després de les 12 del migdia i ha deixat inutilitzat un senyal lluminós que regula un important nus viari entre Mitjavila, Meritxell i Prat de la Creu

Un tècnic d'AERCO avaluant la situació amb el semàfor penjant.
Un tècnic d'AERCO avaluant la situació amb el semàfor penjant. Toni Solanelles

Un vehicle s’ha encastat aquest migdia contra un semàfor a la confluència dels carrers o avingudes Prat de la Creu, Meritxell i Mitjavila, a la zona de la Rotonda d’Andorra la Vella. L’accident no ha comportat danys personals en els ocupants del turisme però sí que ha causat danys materials importants i, especialment, ha deixat inutilitzat el senyal lluminós regulador del trànsit en un indret d’alta afluència viària.

Les proves d’alcoholèmia al conductor del vehicle implicat han resultat negatives i encara no està clar com ha pogut succeir el fet. En tot cas, des de minuts després del fet, i davant la circumstància que el semàfor ha quedat inoperatiu, un agent de circulació del servei de la capital és present a la confluència viària per regular el pas tant de vehicles com de vianants.

Una estona després del xoc, tècnics d’AERCO s’han traslladat cap a la zona per tal d’avaluar la situació, retirar l’aparell danyat i substituir-lo amb la intenció de recuperar tan aviat com sigui possible la normalitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending