Usen un tot terreny andorrà robat per fugir després de ‘rebentar’ una joieria al centre de Terrassa

El Range Rover matriculat al Principat ha estat sostret a Sant Cugat del Vallès vint minuts abans del robatori per allunatge a l’establiment egarenc

Per fer l'allunatge s'ha emprat un Land Rover Discovery.
Per fer l'allunatge s'ha emprat un Land Rover Discovery.

Un tot terreny Range Rover de color negre matriculat al Principat i que ha estat robat quan faltaven vint minuts per a les 6 de la matinada a Sant Cugat del Vallès ha estat utilitzat encara no mitja hora després en el dispositiu de fugida preparat per uns lladres que han ‘rebentat’ una cèntrica joieria de Terrassa pel sistema de l’allunatge. El vehicle amb plaques andorranes ha estat denunciat com a sostret pel seu propietari durant el matí.

Els fets han generat un fort rebombori a Terrassa. La joieria Ponsa és molt coneguda i queda al centre de la ciutat, segons el testimoni de ciutadans egarencs consultats per l’Altaveu. A més, el mètode emprat pels lladres, professionals en la matèria, ha impedit que el succés passés desapercebut. Es tractaria aparentment de quatre homes, tots amb granotes de color blanc, amb les mans i les cares cobertes, que han ‘rebentat’ l’aparador de la botiga amb un Land Rover Discovery que han deixat encastat a l’establiment i han agafat després el vehicle andorrà per fugir.

Suposadament, almenys alguns dels lladres havien estat fent una vigilància sobre el Range Rover a Sant Cugat just fins poc abans de posar en marxa l’acció delictiva. Només ser sostret s’han dirigit cap a Terrassa i en quatre minuts s’ha dut a terme l’allunatge i el buidatge de tot allò que han pogut de l’interior de la joieria, al carrer Font Vella. En el mateix carrer esperava el Range Rover conduït per un dels membres de la banda i que tot i els intents d’alguns veïns per aturar-lo amb el llançament d’objectes des dels balcons de la zona.

joieria
Estat en què ha quedat l'entrada a la joieria.

Les fonts dels mossos d’esquadra -el cos policial que s’ha fet càrrec de la investigació i que ha rebut la denúncia pel robatori del vehicle andorrà- consultades han evitat donar més detalls sobre el Range Rover, d’on, una vegada localitzat, s’ha mirat de recuperar empremtes dels lladres sense que hagi transcendit que hagi pogut ser possible.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending