Truca a la policia dient bajanades i acaba detinguda delatada per un polsim blanc al nas

Els agents no només van arrestar la implicada sinó també la seva parella, tots dos per un delicte contra la salut pública

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. Toni Solanelles

Una parella va ser detinguda la nit passada per un delicte contra la salut pública. Una dona va trucar a la centraleta de la policia dient bajanades i mostrant-se incoherent. L’agent que l’hauria atès va intentar calmar-la i mirar d’entendre que li estava dient. Al final, i resultant ser una ‘coneguda’ dels serveis policials, va acabar detinguda, segons fonts judicials. Un polsim blanc al nas la va delatar. Igual com el seu comportament.

Segons les fonts jurídiques consultades, que han preferit no revelar on van passar els fets per evitar facilitar la identificació de les persones atès que de tant en tant acaben embolicats en situacions no gaire agradables, han explicat que la dona, alterada, va trucar a la policia com ha fet altres vegades. Tement que pogués dur a terme alguna acció més greu, situació que en altres ocasions s’hauria donat, una patrulla finalment es va desplaçar al seu domicili.

Allí els agents no van tenir cap problema en ‘descobrir’ un dels motius, com a mínim, de l’alteració. Acabava de consumir cocaïna. La seva parella, a l’interior del domicili, hauria compartit el producte. De fet, es va requisar una petita quantitat de droga. Entre això i el comportament, especialment de la dona, que va encarar-se als agents i més hi tot, es va acabar procedint als arrestos.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending