Truca la policia denunciant ser agredida i acaba detinguda com a agressora

El cos d’ordre va intervenir en una discussió entre un home i una dona que havien estat parella però que compartien pis i que va acabar amb ella propinant un cop d’ampolla al cap del seu ex

Un cotxe policial.
Un cotxe policial. Toni Solanelles

La policia va detenir aquest dimecres a la nit una dona per haver agredit la seva exparella, amb qui encara compartien pis a Andorra la Vella. La patrulla del cos d’ordre s’havia apropat al domicili alertats, justament, per la mateixa interessada, que va denunciar la discussió que mantenia amb el seu excompany. Finalment, però, va ser ella qui va colpejar l’home amb una ampolla.

Els fets van tenir lloc a l’habitatge que home i dona comparteixen al carrer Bonavista al barri de Ciutat de Valls d’Andorra la Vella. El cos d’ordre va rebre la trucada on explicava que estava discutint amb la seva exparella i els demanava ajuda. Ràpidament, es va desplaçar una patrulla.

Un cop al pis, els agents van constatar que de disputa verbal els fets havien acabat degenerant en una agressió. L’intercanvi de paraules, sembla que derivat per gelosia, havia acabat amb la dona, resident nascuda d’uns 30 anys, colpejant l’home amb una ampolla. Els policies van poder constatar el visible nyanyo al cap conseqüència de l’agressió.

Per això, van procedir a la seva detenció. Per justificar la seva acció, va explicar que el seu ex també li havia agredit. Segons la seva versió, li hauria donat un cop de puny, tot i que els agents no van poder constatar cap marca. Se la van endur i aquest dijous ha estat posada a disposició judicial amb càrrecs per un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Pel que fa a l’home, amb un any menys, també va ser detingut més tard. La policia considera que també cal analitzar si realment va donar o no el cop de puny del qual l’acusa la dona. Ell també ha estat posat a disposició judicial. Posteriorment tots dos han quedat en llibertat.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending