Troben a Andorra una excursionista ‘desapareguda’ a França

Gendarmes amb helicòpters es mobilitzen per localitzar una noia de la qual no es tenien notícies des de dimecres per culpa d'un problema amb el telèfon mòbil

L'excursionista en una foto difosa per la gendarmeria.
L'excursionista en una foto difosa per la gendarmeria.

La mobilització organitzada a França per trobar una excursionista de la qual no es tenien notícies des del passat dia 16 ha acabat de la manera més sorprenent. Segons informen diversos mitjans francesos, la noia de 25 anys ha estat localitzada aquest diumenge a Andorra quan va poder tornar a posar en marxa el seu telèfon mòbil.

La jove, resident a la ciutat de Reims, va tenir un problema amb la xarxa i va apagar el telèfon que va tornar a engegar per trucar a la seva mare i és quan va saber que estava sent buscada per diversos grups de rescat amb helicòpters.

Els gendarmes havien publicat aquest diumenge fotos de la noia a les xarxes socials indicant el recorregut que feia, travessant els Pirineus des de Banyuls fins a Hendaia per un sender de gran recorregut. A banda del telèfons d'emergència (17 i 112) es va posar en funcionament un altre número i es va obrir una enquesta judicial.

Havia enviat un missatge el dimecres a la tarda a prop del massís del Carlit i des d'aleshores no es va tenir cap més notícia. Els gendarmes van arribar a qualificar la seva desaparició d'"inquietant", sobretot perquè després de preguntar a diversos excursionistes que hi ha havia a la zona i altres llocs propers, ningú l'havia vist.

 

 

Comentaris

Trending