Quatre ferits lleus en tres accidents de moto

En els sinistres s'ha vist implicat un sol vehicle i han tingut lloc a la carretera del Coll d'Ordino i a Andorra la Vella

Comentaris

Patrulla de la policia en l'accident de la rotonda de Prada Casadet aquest dissabte.
Patrulla de la policia en l'accident de la rotonda de Prada Casadet aquest dissabte. Toni Solanelles

Quatre persones han resultat ferides lleus en dos accidents de motocicleta a la carretera del Coll d'Ordino. El primer ha tingut lloc a l'indret conegut com la Font del Mallol, a la parròquia ordinenca i el segon a la zona de Montaup, a la part canillenca. Més tard, el conductor d'una motocicleta ha patit ferides lleus a la rotonda de Prada Casadet.

En els dos sinistres només s'ha vist implicat un vehicle. En el cas d'Ordino s'ha accidentat el conductor, un resident i en el de Canillo han estat el conductor i la passatgera, tots dos de nacionalitat francesa. Els conductors dels dos vehicles han perdur el control. L'accident d'Ordino ha estat en el mateix lloc on dissabte passat va caure un ciclista. Fins al llocs dels fets s'han desplaçat bombers, policies, i agents comunals.

Els bombers han efectuat aquest dissabte dos rescats de muntanya, el primer entre Tristaina i l'estany de Creusans, i el segon en una via ferrada de Canillo.

-Seguirà ampliació- 

Comentaris (7)

Trending